Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

DRUGO ZDRAVNIŠKO MNENJE IZ TUJINE

DRUGO ZDRAVNIŠKO MNENJE IZ TUJINE

Drugo zdravniško mnenje iz najboljših medicinskih centrov na svetu je preko podjetja V&C Intl. d.o.o. na voljo tudi pacientom v Sloveniji.

Pridobite ga lahko tako, da stopite v stik z nami preko telefona, e-maila ali preko obrazca na tej spletni strani.

Imamo osem let izkušenj s pridobivanjem visoko kvalitetnih drugih zdravniških mnenj iz ZDA za paciente v Sloveniji. Dolga leta že sodelujemo s specialisti iz svetovno znanih bolnišnic v Bostonu, iz Harvardske medicinske fakultete in drugih vrhunskih medicinskih centrov po svetu. Drugo zdravniško mnenje je možno pridobiti za vsa področja medicine.

Do drugega zdravniškega mnenja iz tujine pridete preko varne internetne povezave, ki omogoča indirekten, a vendarle individualen stik z najboljšimi zdravniki z različnih področij medicine. Zagotavljamo vam profesionalno in ustrezno pripravo medicinske dokumentacije za pridobitev drugega zdravniškega mnenja. Vaše medicinske podatke bomo predstavili v podrobnem poročilu o vašem primeru in jih tako v vašem imenu poslali specialistom, s katerimi sodelujemo. Zagotavljamo vam, da boste na koncu postopka dobili visoko kvalitetno drugo zdravniško mnenje o vašem medicinskem problemu, ki bo temeljilo na podatkih o vašem zdravstvenem stanju in opravljenih preiskavah.

Pridobitev drugega zdravniškega mnenja iz tujine vam daje dobre možnosti, da boste deležni optimalnega zdravljenja, da boste čim prej okrevali in da boste mirni tokom zdravljenja.


Kakšen je postopek za pridobitev drugega zdravniškega mnenja iz tujine?

Pacienti, ki želijo pridobiti drugo zdravniško mnenje iz tujine lahko vzpostavijo stik s podjetjem V&C Intl. d.o.o. preko e-maila ali preko obrazca na tej spletni strani. V svojem sporočilu predstavijo svoj zdravstveni problem in dobijo vse informacije o tem, katera medicinska dokumentacija bo potreba v njihovem konkretnem primeru, pričakovani čas, potreben za pridobitev drugega zdravniškega mnenja in ceno. Vsa komunikacija med pacienti, ki pridobivajo drugo zdravniško mnenje iz tujine in podjetjem V&C Intl. d.o.o. poteka preko telefona (skypa) in interneta (e-mail ali preko obrazca na spletni strani www.vc-intl.com).

Kakor hitro pacient podpiše dogovor o sodelovanju oz. pogodbo s podjetjem V&C Intl. d.o.o. in pošlje vso potrebo medicinsko dokumentacijo, začne naš zdravnik pripravljati podrobno poročilo o pacientovem primeru. To podrobno poročilo o primeru, ki ga pošljemo specialistom v tujino, vsebuje podatke o pacientu, njegovih dosedanjih obolenjih, posebej še o sedanji bolezni, rezultate opravljenih preiskav in slikanj, podatke o dosedanjem zdravljenju in zdravljenje, ki ga načrtuje pacientov zdravnik. Zdravnik, ki pripravlja dokumentacijo pri podjetju V&C Intl. d.o.o., bo v sodelovanju s pacientom in njegovim zdravnikom oblikoval tudi vprašanja, ki bodo skupaj s podrobnim poročilom o primeru in drugo potrebno medicinsko dokumentacijo poslana v medicinski center v Bostonu (ZDA), kjer bo primer obravnaval specialist s področja medicine, na katerega spada konkreten primer.  

V podjetju V&C Intl. d.o.o. zagotavljamo, da so druga zdravniška mnenja za naše paciente pripravljena s strani vrhunskih specialistov v najboljših medicinskih ustanovah v ZDA ali drugod po svetu. Ob drugem zdravniškem mnenju vam bomo posredovali tudi podatke o specialistu, ki je pripravil drugo zdravniško mnenje.

Lahko pričakujete, da boste prejeli drugo zdravniško mnenje iz tujine preko podjetja V&C Intl. d.o.o. v nekaj dneh. Kadar pa gre za nujno stanje, ki zahteva urgentno obravnavo,  je možno dobiti drugo zdravniško mnenje iz tujine ob doplačilu že v 1 do 2 dneh. Kakor hitro prejmemo drugo zdravniško mnenje iz tujine, ga takoj pošljemo pacientu. Zdravnik pri podjetju V &C Intl. d.o.o. je pacientu na voljo za interpretacijo drugega zdravniškega mnenja po telefonu.


Prednosti pridobitve drugega zdravniškega mnenja iz tujine

  • Naše večletne izkušnje in odlično sodelovanje z mednarodnim konzorcijem specialistov, obenem pa vedno več zadovoljnih pacientov potrjujejo, da je drugo zdravniško mnenje iz tujine vredna naložba v vaše zdravje.
  • Imamo več let izkušenj pri pridobivanju visoko kvalitetnih drugih zdravniških mnenj iz tujine v sodelovanju z mrežo mednarodnih medicinskih strokovnjakov iz najboljših svetovnih medicinskih centrov in medicinskih fakultet. Vsak primer obravnava vrhunski specialist s področja medicine, kamor spada zdravstveni problem konkretnega pacienta.
  • Obravnavali smo zelo različne medicinske primere, pogosto zelo kompleksne. V večini primerov so bili pacienti po prejemu drugega zdravniškega mnenja iz tujine zdravljeni, kot je bilo priporočeno v drugem mnenju.
  • Druga zdravniška mnenja iz tujine so individualna, pripravljena za konkretnega pacienta in na osnovi pacientove medicinske dokumentacije. Medicinsko dokumentacijo pošljemo preko varne internetne povezave, ki je zaščitena z geslom, v Boston, kjer primer sprejme koordinator v mreži, ki pripravlja druga zdravniška mnenja za paciente iz tujine. Vsak posamezen primer je nato dodeljen v obravnavo specialistu, ki se ukvarja s področjem, na katerega spada konkreten primer. Po prejemu medicinske dokumentacije specialist začne pripravljati drugo mnenje in iskati najboljšo strategijo za zdravljenje. Mnenje, ki ga poda, temelji na poslani medicinski dokumentaciji, izkušnjah, ki jih ima s podobnimi primeri in najnovejših dognanjih v medicinski znanosti. Drugo zdravniško mnenje je podrobno in natančno, odgovarja na vsa zastavljena vprašanja, napisano je v angleškem jeziku. Preko varne internetne povezave ga pošljejo na podjetje V&C Intl. d.o.o. Vedno posredujejo tudi ime in biografijo specialista, ki je pripravljal drugo zdravniško mnenje.
  • Pacientom posredujemo drugo zdravniško mnenje iz tujine v originalni obliki, v angleškem jeziku. Drugih zdravniških mnenj ne prevajamo v slovenski jezik. Na voljo smo za interpretacijo po telefonu. Pacientov osebni oz. lečeči zdravnik se bo o drugem zdravniškem mnenju pogovoril s pacientom in svetoval najboljši način zdravljenja. 
  • Drugo zdravniško mnenje iz tujine vas pomiri, saj veste, da je zdravljenje, ki ga prejemate, osnovano na priporočilu oz. potrjeno s strani neodvisnega vrhunskega specialista.
  • Ponosni smo, da smo trenutno edino podjetje v Sloveniji, ki ponuja posredovanje drugih zdravniških mnenj iz tujine za vsa področja medicine preko sodelovanja z mednarodnim konzorcijem vrhunskih specialistov. Naše največje zadovoljstvo je, če lahko pomagamo pacientom, da pridejo do optimalnega zdravljenja in ozdravijo.

drugo zdravniško mnenje tujine