Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Drugo zdravniško mnenje iz tujine

Drugo zdravniško mnenje iz tujine


Drugo zdravniško mnenje pomeni mnenje o trenutni diagnozi in/ali zdravljenju določenega pacienta s strani neodvisnega specialista ustrezne specialnosti, ki ni vključen v obravnavo tega pacienta. Vsebuje priporočila glede nadaljnje diagnostične obravnave in/ali zdravljenja. Zahvaljujoč naprednim telekomunikacijskim tehnologijam je danes možno pridobiti drugo zdravniško mnenje iz tujine, ne da bi pacient moral potovati na pregled v tujino.

Drugo zdravniško mnenje iz najboljših svetovnih medicinskih centrov je preko podjetja V&C Intl. d.o.o. na voljo tudi pacientom v Sloveniji.

Postopek pridobivanja pričnete tako, da vzpostavite stik z nami preko telefona, e-maila ali preko obrazca na tej spletni strani.

Imamo več kot deset let izkušenj s pridobivanjem visoko kvalitetnih drugih zdravniških mnenj iz ZDA za paciente v Sloveniji. Uspešno sodelujemo s specialisti iz svetovno znanih bolnišnic v Bostonu, s Harvardske medicinske fakultete in drugih vrhunskih medicinskih centrov po svetu. Drugo zdravniško mnenje je možno pridobiti za vsa področja medicine, tako za odrasle kot za otroke.

Do drugega zdravniškega mnenja iz tujine pridete preko varne internetne povezave, ki omogoča posreden, a vendarle individualen stik z najboljšimi zdravniki z različnih področij medicine. Zagotavljamo vam profesionalno in ustrezno pripravo medicinske dokumentacije za pridobitev drugega zdravniškega mnenja. Vaše medicinske podatke bomo specialistom v tujini predstavili v podrobnem poročilu o vašem primeru. Zagotavljamo vam, da boste na koncu postopka dobili visoko kvalitetno drugo zdravniško mnenje, ki bo temeljilo na podatkih o vašem zdravstvenem stanju in opravljenih preiskavah.

Pridobitev drugega zdravniškega mnenja iz tujine vam daje dobre možnosti, da boste deležni optimalnega zdravljenja, da boste čim prej okrevali in da boste med potekom zdravljenja mirni, saj boste vedeli, da ste zdravljeni v skladu z najnovejšimi svetovnimi smernicami.

 

Kakšen je postopek za pridobitev drugega zdravniškega mnenja iz tujine?

Pacienti, ki želijo pridobiti drugo zdravniško mnenje iz tujine lahko vzpostavijo stik s podjetjem V&C Intl. d.o.o. preko e-maila ali preko obrazca na tej spletni strani. V svojem sporočilu predstavijo svoj zdravstveni problem in dobijo vse informacije o tem, katera medicinska dokumentacija bo potreba v njihovem konkretnem primeru, pričakovani čas, potreben za pridobitev drugega zdravniškega mnenja in ceno. Vsa komunikacija med pacienti, ki pridobivajo drugo zdravniško mnenje iz tujine in podjetjem V&C Intl. d.o.o. poteka preko telefona (skypa) in interneta (e-mail ali preko obrazca na spletni strani www.vc-intl.com).

Kakor hitro pacient podpiše dogovor o sodelovanju oz. pogodbo s podjetjem V&C Intl. d.o.o. in pošlje vso potrebo medicinsko dokumentacijo, začne naš zdravnik pripravljati podrobno poročilo o pacientovem primeru. To podrobno poročilo o primeru, ki ga pošljemo specialistom v tujino, vsebuje podatke o pacientu, njegovih dosedanjih obolenjih, posebej še o sedanji bolezni, rezultate opravljenih preiskav in slikanj, podatke o dosedanjem zdravljenju in zdravljenje, ki ga načrtuje pacientov zdravnik. Zdravnik, ki pripravlja dokumentacijo pri podjetju V&C Intl. d.o.o., bo v sodelovanju s pacientom in njegovim zdravnikom oblikoval tudi vprašanja, ki bodo skupaj s podrobnim poročilom o primeru in drugo potrebno medicinsko dokumentacijo poslana v medicinski center v Bostonu (ZDA), kjer bo primer obravnaval specialist s področja medicine, na katerega spada konkreten primer.  

V podjetju V&C Intl. d.o.o. zagotavljamo, da so druga zdravniška mnenja za naše paciente pripravljena s strani vrhunskih specialistov v najboljših medicinskih ustanovah v ZDA ali drugod po svetu. Ob drugem zdravniškem mnenju vam bomo posredovali tudi podatke o specialistu, ki je pripravil drugo zdravniško mnenje.

Lahko pričakujete, da boste prejeli drugo zdravniško mnenje iz tujine preko podjetja V&C Intl. d.o.o. v nekaj dneh. Kadar pa gre za nujno stanje, ki zahteva urgentno obravnavo,  je možno dobiti drugo zdravniško mnenje iz tujine ob doplačilu že v 1 do 2 dneh. Kakor hitro prejmemo drugo zdravniško mnenje iz tujine, ga takoj pošljemo pacientu. Zdravnik pri podjetju V &C Intl. d.o.o. je pacientu na voljo za interpretacijo drugega zdravniškega mnenja po telefonu.

 

Prednosti pridobitve drugega zdravniškega mnenja iz tujine

  • Naše večletne izkušnje in odlično sodelovanje z mednarodnim konzorcijem specialistov, obenem pa vedno več zadovoljnih pacientov potrjujejo, da je drugo zdravniško mnenje iz tujine vredna naložba v vaše zdravje.
  • Imamo več let izkušenj pri pridobivanju visoko kvalitetnih drugih zdravniških mnenj iz tujine v sodelovanju z mrežo mednarodnih medicinskih strokovnjakov iz najboljših svetovnih medicinskih centrov in medicinskih fakultet. Vsak primer obravnava vrhunski specialist s področja medicine, kamor spada zdravstveni problem konkretnega pacienta.
  • Obravnavali smo zelo različne medicinske primere, pogosto zelo kompleksne. V večini primerov so bili pacienti po prejemu drugega zdravniškega mnenja iz tujine zdravljeni, kot je bilo priporočeno v drugem mnenju.
  • Druga zdravniška mnenja iz tujine so individualna, pripravljena za konkretnega pacienta in na osnovi pacientove medicinske dokumentacije. Medicinsko dokumentacijo pošljemo preko varne internetne povezave, ki je zaščitena z geslom, v Boston, kjer primer sprejme koordinator v mreži, ki pripravlja druga zdravniška mnenja za paciente iz tujine. Vsak posamezen primer je nato dodeljen v obravnavo specialistu, ki se ukvarja s področjem, na katerega spada konkreten primer. Po prejemu medicinske dokumentacije specialist začne pripravljati drugo mnenje in iskati najboljšo strategijo za zdravljenje. Mnenje, ki ga poda, temelji na poslani medicinski dokumentaciji, izkušnjah, ki jih ima s podobnimi primeri in najnovejših dognanjih v medicinski znanosti. Drugo zdravniško mnenje je podrobno in natančno, odgovarja na vsa zastavljena vprašanja, napisano je v angleškem jeziku. Preko varne internetne povezave ga pošljejo na podjetje V&C Intl. d.o.o. Vedno posredujejo tudi ime in biografijo specialista, ki je pripravljal drugo zdravniško mnenje.
  • Pacientom posredujemo drugo zdravniško mnenje iz tujine v originalni obliki, v angleškem jeziku. Če želite, vam uredimo tudi prevod drugega zdravniškega mnenja v slovenski jezik preko uradnega prevajalca. Na voljo smo za interpretacijo po telefonu. Pacientov osebni oz. lečeči zdravnik se bo o drugem zdravniškem mnenju pogovoril s pacientom in svetoval najboljši način zdravljenja. 
  • Drugo zdravniško mnenje iz tujine vas pomiri, saj veste, da je zdravljenje, ki ga prejemate, osnovano na priporočilu oz. potrjeno s strani neodvisnega vrhunskega specialista.
  • Ponosni smo, da smo trenutno edino podjetje v Sloveniji, ki ponuja posredovanje drugih zdravniških mnenj iz tujine za vsa področja medicine preko sodelovanja z mednarodnim konzorcijem vrhunskih specialistov za vse stopnje obolenj. Naše največje zadovoljstvo je, če lahko pomagamo pacientom, da pridejo do optimalnega zdravljenja in ozdravijo.